На факультеті управління, економіки та права Львівського національного університету природокористування 27 червня 2022 року відбулася підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» денної форми навчання. Проводився екзамен через відеоконференцію на базі платформи Zoom.
До складу екзаменаційної комісії, яка підвела підсумки загального рівня фахової підготовленості здобувачів вищої освіти, увійшли: І.Б. Яців, проректор з наукової роботи, д.е.н., професор (голова комісії); Г.В. Черевко, завідувач кафедри економіки, д.е.н., професор, Л.Б. Гнатишин, д.е.н., професор, Г.В. Сиротюк, к.е.н., доцент, О.С. Руданецька, к.ю.н., доцент (члени комісії).
Голова екзаменаційної комісії д.е.н., професор І.Б. Яців привітав здобувачів вищої освіти з виходом на фінішну пряму та проінформував про основні нормативно-організаційні аспекти процедури атестаційного екзамену, структуру та особливості складання екзамену.
Здобувачі вищої освіти підтвердили високий та достатній рівень знань, отриманий під час навчання на освітній програмі «Економіка», та отримали відповідні оцінки. Зауважимо, що поряд з навчанням Ви гідно представляли наш університет на конкурсах наукових робіт, студентських конференціях та інших заходах.
Вітаємо випускників з важливою подією студентського життя – присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 051 «Економіка». Бажаємо професійного зростання та вдосконалення, бути сильними і цілеспрямованими, досягати найвищих вершин у житті та не зупинятися на досягнутому! Запрошуємо продовжити навчання в магістратурі!