24 лютого 2023 року на кафедрі економіки відбулася зустріч з представниками роботодавців та освітньої спільноти з обговорення проєктів освітніх програм зі спеціальності 051 «Економіка». Гарант освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти проф. Георгій Черевко та гарант освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти доц. Ганна Сиротюк відзначили особливості формування освітніх програм робочими групами з урахуванням вимог сьогодення та поділилися своїми пропозиціями з питань удосконалення освітніх програм.
Стейкхолдери висловили позитивну оцінку організації освітнього процесу для здобувачів вищої освіти, особливо позитивно оцінюючи високу сучасність і диверсифікованість навчальних дисциплін, що є компонентами освітніх програм спеціальності 051 «Економіка», їх відповідність потребам реального господарства, та надали конструктивні пропозиції і зауваження щодо подальшого наповнення освітніх програм.
Рекомендації стейкхолдерів будуть взяті до уваги для підвищення якості освітнього процесу та вдосконалення підготовки здобувачів вищої освіти.