22 червня 2023 р. відбулася Міжнародна наукова конференція «Ekonomiczno-społeczne skutki pandemii Covid-19 i wojny na Ukrainie», у якій безпосередню участь взяв д.е.н., проф. Георгій Черевко, виступивши із рефератом на тему «Konsekwencje rosyjskiej agresji militarnej dla rolnictwa Ukrainy», що викликало жваву зацікавленість, питання й обговорення. Конференцію щорічно організовує і проводить кафедра логістики Університету наук про життя у Варшаві, керівником якої є професор Honoris Causa нашого університету, проф. Богдан Клепацький, а проф. Георгій Черевко є постійним членом програмно-наукового комітету цієї конференції.

Учасники конференції виразили щиру підтримку Україні у її боротьбі із російськими загарбниками і віру у перемогу добра над злом.

Одним із результатів участі у заході є те, що в ході конференції вдалося нав’язати контакт із учасниками з Познанського економічного університету (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu) на предмет співпраці щодо удосконалення і розвитку розробленої кафедрою економіки ЛНУП ОП «Біоекономіка», за якою у цьому році оголошено набір студентів в рамках спеціальності 051 «Економіка».