23 квітня 2024 року з ініціативи кафедри економіки ЛНУП відбулася гостьова лекція на тему «Деякі аспекти трансформації від мікропідприємства до середнього підприємства». Спікерами зустрічі виступили заступник генерального директора компанії «ADS» Петро Кожель та керівник відділу продажів Роман Думін.
Петро Кожель наголосив на візії компанії «ADS» – створити атмосферу затишку та комфорту у кожному домі по всьому світу за допомогою високоякісних, функціональних, інноваційних та стильних інтер’єрних рішень, а також дарувати людям комфорт у формуванні простору та зручність у зберіганні речей.
«ADS» є компанією, яка активно використовує модель системного бізнесу для досягнення успіху та створення конкурентної переваги на ринку. Саме на цьому й акцентували увагу лектори, а також приділили увагу таким питанням: бізнес-модель та конкурентна стратегія, організаційна структура та бізнес-процеси, управління персоналом, мотивація та розвиток, управління фінансами, маркетинг та продажі.
Лектори постійно взаємодіяли з учасниками заходу, давали вичерпні відповіді на численні запитання. Такого роду заходи допомагають підвищити якість освіти та забезпечити кращу підготовку здобувачів вищої освіти до професійної діяльності у сучасному світі.
Кафедра економіки щиро вдячна гостям за цікаву лекцію та приділений час для спілкування!
Сподіваємося на подальші зустрічі!