З метою інтеграції вищої освіти і виробництва 25 квітня 2024 року відбулася онлайн-зустріч студентів спеціальності 051 «Економіка» та викладачів кафедри економіки ЛНУП зі стейкхолдерами – головним бухгалтером ТзОВ «Агролан Крупець» Тамарою Люшин та заступником головного бухгалтера з економічних питань Олександром Бохонком.
На початку зустрічі студенти та викладачі ознайомилися з діяльністю Агрокорпорації «Крупець», яка включає групу підприємств, що спеціалізуються на вирощуванні сільськогосподарських культур, виробництві курячих яєць, м’яса бройлерів, соняшникової і соєвої олії, комбікормів, кормових добавок для сільськогосподарських тварин, сушінні та зберіганні зерна. Агрокорпорація – це сучасна інноваційна компанія, яка постійно збільшує свої потужності завдяки співпраці з різними відомими вітчизняними та європейськими фірмами.
Стейкхолдери звернули увагу на важливість професійного розвитку фахівців у сфері економіки, необхідність акцентування більшої уваги на закріпленні отриманих у процесі навчання знань та умінь під час проходження виробничих та передкваліфікаційних практик на підприємствах. Відбувся обмін думками стосовно змісту освітньо-професійної програми «Біоекономіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та освітньо-професійної програми «Економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти і вимог ринку праці щодо фахівців з економіки.
Колектив кафедри економіки висловлює щиру вдячність керівництву Агрокорпорації «Крупець» та стейкхолдерам за багаторічну співпрацю та практичні поради щодо підготовки фахівців з економіки у Львівському національному університеті природокористування.