1-12 квітня 2024 року д.е.н., професор кафедри економіки Львівського національного університету природокористування Ірина Черевко пройшла Всеукраїнську освітню програму підвищення кваліфікації працівників закладів вищої освіти від IT-компанії Genesis і акредитована для інтеграції курсу «Менеджмент у продуктовому IT» в навчальне середовище у своєму закладі освіти (рекомендовано для спеціальностей, пов’язаних з управлінням та адмініструванням, та суміжних спеціальностей). Результатом навчання стало набуття викладачем таких компетентностей: здатність використовувати діджитал-інструменти та підходи для утримання уваги студентів й оцінки їхніх навичок; здатність описувати ринок продуктового ІТ; знати, яку роль відіграє менеджмент як інструмент організації процесів в основних напрямах діяльності в продуктовому ІТ; здатність формувати навчальні групи студентів та оцінювати їхній процес навчання на інтерактивній платформі Strum онлайн-курсу «Менеджмент у продуктовому IT» та ін.
За аналогічною програмою з курсу «Створення та розвиток IT-продуктів» у 2022–2023 рр. пройшли підвищення кваліфікації в.о. завідувача кафедри економіки ЛНУП, к.е.н. Ганна Сиротюк та д.е.н., професор Ірина Черевко.
Інтерактивні курси розроблено з ініціативи ІТ-компанії Genesis за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки України.