Якісна освіта вимагає не лише теоретичних знань, але й практичного досвіду. Здобувачі вищої освіти мають чудову можливість підготуватися до своєї майбутньої професійної діяльності завдяки проходженню виробничої та передкваліфікаційної практики.
31 травня 2024 р. для здобувачів вищої освіти провели начитку керівники практик: виробничої (доц. Світлана Яців) для групи Ек-31 та передкваліфікаційної (доц. Ганна Сиротюк) для групи Ек-51.
Свою увагу керівники акцентували на тому, що виробнича практика є важливим етапом навчання, який допомагає здобувачам вищої освіти зрозуміти специфіку роботи економістів у різних галузях, опанувати основні професійні навички та розвинути навички роботи в команді. Передкваліфікаційна практика спрямована на поглиблення професійних компетенцій здобувачів вищої освіти та підготовку їх до майбутньої роботи. Вона передбачає виконання складніших завдань, аналіз економічних даних та розробку пропозицій щодо покращення фінансово-економічних показників підприємства.
Керівники практик надали здобувачам вищої освіти важливу інформацію про цілі, завдання і очікувані результати практик, ознайомили з вимогами до оформлення звітності та побажали успіхів у проходженні практики.