9 березня 2023 року відбулось розширене засідання студентського наукового гуртка «Фінанси, банківська справа та страхування». Окрім здобувачів освіти та викладачів кафедри фінансів, банківської справи та страхування ЛНУП, до заходу долучились активні пошукачі у сфері науки Вишнянського фахового коледжу.
Цифровізація фінансової сфери – це тематика сьогодення, котра вимагає «крокувати в ногу з часом», орієнтуватися в сучасних технологіях, таких як онлайн-банкінг, телематика, BigData, чат-боти, NFC, без яких неможливо уявити сучасний світ.
Слід відзначити ґрунтовні дослідження, які були презентовані студентами, зокрема студентки Вишнянського фахового коледжу Валентини Долбан на тему «Цифрові технології у сфері фінансів: сучасність та перспективи» та студента групи Фін-51 Романа Данилишина на тему «Тенденції та перспективи фінансового супроводу ігрової індустрії» (науковий керівник – доцент О.В. Шолудько). Усі наукові дослідження містять цікаві факти, котрі зацікавили учасників та спонукали до активного обговорення.
Продовжуймо вивчати цифрові технології і будемо впевнено почувати себе кожного дня!