15 березня 2023 р. в рамках обговорення Проєкту освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» відокремленого структурного підрозділу «Горохівський фаховий коледж ЛНУП» відбулась онлайн-зустріч педагогічного колективу коледжу із викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування ЛНУП.

Під час обговорення Проєкту освітньо-професійної програми директор коледжу О.М. Жельчик окреслив основні моменти даної програми, заступник директора з навчальної роботи О.М. Генсецька ознайомила присутніх зі структурно-логічною схемою освітніх компонент, які забезпечують досягнення програмних результатів освітньої програми. Зі сторони Львівського НУП завідувачка кафедри доцент О.В. Грицина закцентувала увагу присутніх на окремих дискусійних моментах освітньо-професійної програми. В обговоренні також взяли участь викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування, доценти О.Г. Агрес та А.В. Колодій, які розповіли присутнім про престижність обраного фаху фінансиста.

Керівник студентського наукового гуртка доцент О.Г. Агрес наголосила на необхідності участі майбутніх студентів у роботі студентського наукового гуртка кафедри, важливості виконання студентами наукової роботи.

Доцент А.В. Колодій ознайомив випускників коледжу з умовами вступу та навчання у Львівському НУП, зокрема на спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Варто наголосити, що зустрічі такого формату є інформативними, корисними та сприяють забезпеченню якісної підготовки здобувачів фахової передвищої та вищої освіти у Львівському НУП.