10 травня студентки групи Фін-11 М. Штефан та А. Руська долучились до заходу «Люди дії: молода генерація», який проходив у стінах Львівської ОВА. Проведення таких заходів в межах Тижня Відкритого Уряду спрямоване на забезпечення відкритості діяльності органів влади та залучення молоді до розуміння державотворчих процесів.

Студентам ЛНУП було проведено екскурсію департаментами ЛОВА та надано можливість поспілкуватися з очільниками департаменту управління та спілкування, департаменту культури, національностей та релігій, департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва, департаменту економічної політики, департаменту комунікацій та внутрішньої політики, відділу молодіжної політики управління молоді та спорту.

Окрему подяку слід висловити заступнику начальника Львівської ОВА Іванові Собкові за інформативно підведений підсумок даного заходу. Зокрема, він поінформував про перспективні заходи, що стосуються додаткового фінансування системи охорони здоров’я, освіти, малозабезпечених верств населення, та надав відповіді на найактуальніші питання, які цікавили студентів.