2 жовтня 2023 р. здобувачі вищої освіти групи Фін-21 (куратор – доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Андрій Колодій) разом із колегами-викладачами та студентами факультету агротехнологій та екології ЛНУП відвідали Музей історії Львівського національного університету природокористування.

Музей історії був створений у 2001 році. Він виник з об’єднання фондів Музею історії Львівського сільськогосподарського інституту (пізніше ЛНАУ), а також значної частини документів із Львівських архівів і бібліотек, архівів низки європейських країн.

Колекція Музею історії ЛНУП містить чимало оригінальних документів, фотографій, цікавих експонатів, які розкривають історичні віхи становлення університету, його розвитку та здобутків.

Директор Музею історії Львівського національного університету природокористування Петро Данилович Завірюха провів для студентів надзвичайно цікаву екскурсію та детально розповів про усі експонати експозиції Музею історії університету.

Здобувачі освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» разом із куратором висловлюють щирі слова вдячності Петрові Даниловичу за чудову та пізнавальну екскурсію.