У рамках профорієнтаційної роботи 10 жовтня 2023 р. викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування провели зустріч з випускниками-фінансистами ВСП «Вишнянський фаховий коледж ЛНУП».

В ході зустрічі здобувачів освіти було ознайомлено з особливостями спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», завдяки якій вони мають широке коло можливостей належним чином забезпечити своє фінансове майбутнє.

Також завідувач кафедри к.е.н., доцент О.В. Грицина та викладачі кафедри розповіли випускникам про наукову діяльність кафедри, особливості функціонування студентського наукового гуртка та творче життя університету. У свою чергу випускники коледжу цікавились умовами проживання та вартістю навчання. Випускниці коледжу, а сьогодні студенти-фінансисти другого курсу Валентина Долбан та Марія-Вікторія Качмар поділились своїми враженнями щодо навчання в університеті та студентського дозвілля. Випускники коледжу виявили зацікавленість у продовженні навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», оскільки, на їхню думку, фінансист – професія майбутнього.

Кафедра щиро дякує всім учасникам зустрічі та бажає випускникам успішного завершення навчання у коледжі та подальшого здобуття ОС «Бакалавр» у стінах університету.