Викладачами кафедри фінансів, банківської справи та страхування ЛНУП презентовано учням Лапаївського ліцею імені Героя України Георгія Кірпи Зимноводівської сільської ради Львівського району Модуль 2 освітнього факультативу «Фінансова грамотність: ключ до успіху». Слухачів неабияк зацікавили змістовні та сучасні тематики, зокрема «Фінансові продукти», «Інвестування», «Пенсії», «Страхування».
Під час зустрічі викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування ЛНУП не лише глибоко розкрили теми модуля, але й навели цікаві приклади, провели інтерактивні вправи та запропонували учням практичні завдання для закріплення отриманих знань.
Особливу увагу було приділено темі «Кібербезпека», адже в сучасному світі цифрові технології все більше стають частиною нашого життя, а отже, зростає й ризик кібершахрайства. Викладачі навчили школярів, як захистити свої персональні дані, розпізнавати шахрайські схеми та безпечно користуватися онлайн-банкінгом.
Завершення зустрічі стало підсумком знань, отриманих учнями протягом модуля. Викладачі відповіли на всі запитання, що виникли, та закликали школярів активно використовувати отримані знання у своєму житті, щоб приймати обґрунтовані та відповідальні фінансові рішення.