15 травня 2024 року Львівський національний університет природокористування гостинно відчинив свої двері для майбутніх студентів. Цього дня відбувся День відкритих дверей, який подарував учням незабутні враження та відкрив нові можливості для розвитку та самореалізації.
На кафедру фінансів, банківської справи та страхування завітали учні ОЗЗСО Красненської ЗОШ І-III ступенів №1; Лапаївського ліцею імені Героя України Георгія Кірпи Зимноводівської сільської ради Львівського району; Лопатинського ліцею Лопатинської ОТГ Львівської області.
Впродовж дня абітурієнти мали можливість ознайомитися з умовами вступу до університету, етапами вступної кампанії, необхідними документами та термінами їх подання.
Талановиті студенти університету подарували гостям чудовий концерт, наповнений музикою, танцями та позитивними емоціями. Учні відвідали Музей Степана Бандери, зустрілися з деканом факультету управління, економіки та права ЛНУП, дізналися про наявні на факультеті спеціальності, а також особливості студентського життя та дозвілля.
Далі відбулось ознайомлення з науково-педагогічним колективом та аудиторним фондом кафедри фінансів, банківської справи та страхування. Викладачі кафедри розповіли про особливості навчання на спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», можливості для проходження практики та подальшого працевлаштування.
Майбутні студенти отримали багато корисної інформації про університет, особливо про спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», зробивши вагомий крок до успішного майбутнього.
Львівський національний університет природокористування – університет, де Ваші мрії стають реальністю!