2 березня 2023 р. кафедра менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого ЛНУП тепло зустріла учасників освітнього проєкту «Junior manager» – учнівську молодь Куликівського ОЗЗСО І-III ступеня. Проєкт реалізується в рамках меморандуму про співпрацю, підписаного між Львівським національним університетом природокористування та Куликівською селищною радою.

Справжній інтенсив – саме таким чином можна охарактеризувати програму зустрічі:

  1. Завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого, к.е.н., доц. Лілія Войнича розпочала роботу проєкту, ознайомивши його учасників з особливостями реалізації освітніх програм «Менеджмент» за різними рівнями вищої освіти, та презентувала перший з п’яти курсів – «Менеджмент».
  2. Декан факультету управління, економіки та права, к.е.н., доц. Володимир Ковалів охарактеризував специфіку підготовки фахівців в університеті в цілому, можливості для реалізації здобувачами вищої освіти своїх вмінь у науковій, спортивній та інших видах позанавчальної роботи, надав вичерпну інформацію про спеціальності, рівні вищої освіти, за якими реалізуються освітні програми безпосередньо на факультеті.
  3. Учасники відвідали Музей історії університету та Музей Степана Бандери у ЛНУП.

Освітній проєкт розрахований на довготривалу співпрацю – попереду багато цікавих та пізнавальних зустрічей як на теренах університету, так і на території Куликівської громади.

Творимо майбутнє разом!