9 березня 2023 р. кафедра менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого об’єднала молодих науковців під егідою проведення IX Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Сучасний менеджмент: витоки, реалії та перспективи розвитку», приуроченої до річниці від дня народження доктора економічних наук, професора Петра Березівського, яка вже багато років є справжнім святом науки для факультету управління, економіки та права Львівського НУП.

Роботу конференції зі словами привітання до її учасників розпочала завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого к.е.н., доцент Лілія Войнича. Спогадами про багаторічного друга та колегу поділився з присутніми д.е.н., професор, завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Юрій Губені. Теплими словами про свого наставника завершили урочисту частину конференції к.е.н., доцент кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту ЛДУБЖД Лілія Балаш та к.е.н., доцент кафедри економіки ЛНУП Зеновій Березівський – син Петра Березівського.

Доповіді учасників конференції вирізнялись сучасною тематикою, актуальністю досліджень та вмілим викладенням їх результатів. Виступи доповідачів супроводжувались активними дискусіями та обговоренням.

За результатами роботи конференції сформовано збірник тез, а також були вручені сертифікати її активним учасникам.