Профорієнтаційна робота – процес, спрямований на допомогу учням у виборі професії, яка відповідає їхнім здібностям, інтересам та життєвим цілям. Загалом, вибір професії – це індивідуальний процес, який потребує від людини самостійності та відповідальності. Однак, обравши правильний підхід та доклавши зусиль, можна знайти своє покликання та досягти успіху у вибраній сфері діяльності.

В рамках профорієнтаційної роботи 12 квітня 2023 р. заступник декана факультету управління, економіки та права ЛНУП, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого Андрій Верзун зустрівся з майбутніми абітурієнтами – здобувачами освіти Рогатинського ліцею № 1 та Рогатинського ліцею «Гімназія імені Володимира Великого». Здобувачі освіти отримали вичерпну інформацію про освітній процес у ЛНУП, факультети та спеціальності, форми навчання та рівні вищої освіти, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в університеті. Особливу увагу було зосереджено на особливостях підготовки фахівців на факультеті управління, економіки та права, зокрема за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Хочемо висловити подяку заступнику директора Рогатинського ліцею № 1 з навчально-виховної роботи Степанові Івановичу Чубатому та класним керівникам випускних класів закладів загальної середньої освіти м. Рогатин за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю.