18 травня на кафедрі менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Менеджмент», написання яких стало завершальним етапом при вивченні даної дисципліни.

Оскільки для здобувачів вищої освіти II курсу спеціальності «Менеджмент» це був перший досвід написання курсової роботи, вони підійшли до цього завдання сповнені ентузіазму, рішучості та безлічі запитань.

Численні консультації стосовно вибору теми, пошуку матеріалу, вибору обєкта дослідження та інтеграції його в курсову роботу, дотримання академічної доброчесності та багатьох інших нюансів дали свої солодкі плоди.

Комісія зі захисту курсової роботи складалась із: завідувача кафедри, к.е.н., доцента Л.Й. Войничої, к.е.н., в.о. доцента О.В. Федик та асистента М.П. Лизака.

На захисті студенти вміло та якісно презентували свої дослідження, а також показали достатньо високий рівень знань, що були набуті під час вивчення дисципліни, відповідаючи на запитання комісії.

Оцінивши курсову роботу останнього доповідача, комісія привітала студентів з успішним захистом та побажала продовжувати впевнено йти вперед за новими знаннями, здобувати та акумулювати новий досвід, щоб вдало конвертувати його у майбутній професії менеджера.