З нагоди відзначення Дня науки в Україні 18 травня 2023 р. в академічній групі Мо-11 відбулося практичне заняття із дисципліни «Тайм-менеджмент», в рамках якого здобувачі вищої освіти разом із ведучим викладачем Іриною Колодій підбили підсумки наукового дослідження за тематикою «Використання програмного забезпечення для оптимізації роботи менеджера».

Результати наукового дослідження у презентаційному матеріалі представив студент групи Назар Хотинський, який охарактеризував програмні продукти для оптимізації роботи менеджера та виокремив із великого масиву найбільш зручні за функціональними особливостями та дизайном.

Завідувачка кафедри менеджменту ім. проф. Є.В. Храпливого, доцент Лілія Войнича долучилася до обговорення результатів наукового дослідження та наголосила на необхідності розвитку творчих наукових досліджень, наповнених постійним пошуком і експериментами.

Лейтмотивом проведеного заходу був відомий вислів Джорджа Герберта: «Не чекай; час ніколи не буде «правильним». Почніть з того місця, де ви стоїте, і працюйте з будь-якими інструментами, які ви можете мати у своєму розпорядженні, і кращі інструменти будуть знайдені в міру того, як ви будете рухатися далі».