13 грудня на кафедрі менеджменту імені професора Євгена Храпливого відбулась робоча зустріч, спрямована на обговорення проєктів освітніх програм першого і другого рівнів для здобуття вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент» з метою їх вдосконалення та популяризації. Учасниками зустрічі були науково-педагогічні працівники кафедри, здобувачі вищої освіти та стейкхолдер спеціальності – виконавчий директор ТОВ «ВАМ АГРО» Андрій Великий.

Під час дискусії стейкхолдер висловив думку, що в процесі фахової підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент» необхідно насамперед спрямувати зусилля на формування нового управлінського світогляду випускників в контексті розуміння важливості трансформацій у сфері агробізнесу, що викликані війною в Україні та перспективою її вступу до ЄС. В свою чергу здобувачі вищої освіти внесли цікаві та актуальні пропозиції, які передбачають підвищення якості практичної підготовки шляхом ширшого залучення фахівців-практиків до освітнього процесу, збільшення кількості проведення виїзних занять на базі підприємств, організацій та установ стейкхолдерів.

За результатами зустрічі стейкхолдером було підписано рецензії на освітні програми підготовки бакалаврів, магістрів та окреслено основні напрями вдосконалення освітніх програм на перспективу.