12 березня 2024 року на кафедрі менеджменту імені проф. Є.В. Храпливого відбувся науковий семінар для здобувачів вищої освіти спеціальності «Менеджмент» на тему «Формування спроможності територіальних громад у процесі реформи децентралізації», спікером якого виступив голова Новояворівської територіальної громади Володимир Мацелюх.
Під час семінару стейкхолдер та старший викладач кафедри за сумісництвом розкрив питання реформи децентралізації та формування спроможності територіальних громад.
Були окреслені кращі практики та виклики, з якими стикаються громади в процесі децентралізації.
Відбулося активне обговорення проблем та перспектив розвитку спроможності громад за участю стейкхолдера, здобувачів вищої освіти та присутніх викладачів.
Науковий захід «Формування спроможності територіальних громад у процесі реформи децентралізації» став успішним майданчиком для обміну знаннями та досвідом між студентами, викладачами, експертами та стейкхолдерами. Захід сприяв підвищенню обізнаності молоді про важливість реформи децентралізації та роль громад у розвитку країни.
Кафедра менеджменту імені проф. Є.В. Храпливого висловлює щиру вдячність Володимиру Мацелюху за цікавий та змістовний обмін досвідом.