20 березня 2024 року на кафедрі менеджменту імені професора Є.В. Храпливого згідно з меморандумом про співпрацю між Львівським національним університетом природокористування та Жовківською міською радою, що був підписаний 1 грудня 2022 року, вже 2 рік поспіль реалізовується освітній проєкт з розвитку управлінських навичок для підлітків «Junior manager», в рамках якого для учнів Жовківського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1, Жовківського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2, Жовківського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3, Глинського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Крехівського ЗЗСО І-ІІ ст. в стінах ЛНУП к.е.н., доцент Лілія Войнича провела лекцію з «Основ менеджменту».

Перед початком лекції до гостей з вітальними словами звернулись декан факультету управління, економіки та права, к.е.н., доцент Володимир Ковалів та завідувач кафедри менеджменту імені професора Є.В. Храпливого, к.е.н., доцент Юрій Дубневич.
Після завершення лекції учні також відвідали музей історії університету, екскурсію яким провів його директор к.с.-г.н., професор Петро Завірюха, а також ознайомились з інфраструктурою університету.
Щира подяка за сприяння у даному візиті Жовківській міській раді та Відділу освіти Жовківської міської ради.