19 березня на кафедрі менеджменту імені професора Євгена Храпливого за участю капелана університету о. Івана Венгрина та науково-педагогічних працівників кафедри відбувся виховний захід для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» зі спеціальності 073 «Менеджмент» на тему «Піст. З чим його (не) їдять».
Університет вже багато десятиліть плекає виховання студентської молоді в християнських традиціях. А оскільки цього тижня у православних християн розпочався період Великого посту, сьогоднішній захід був неминучим.
Обговорили наступне: що таке піст, що під час нього можна робити, а що категорично забороняється, як правильно постити і хто звільняється від посту, як правильно приступати до сповіді та ще багато інших речей, пов’язаних з релігією, які вийшли далеко за межі теми.
На завершення зустрічі заступник завідувача кафедри з навчально-виховної роботи, Phd, в.о. доцента Михайло Лизак від імені всього колективу кафедри подякував о. Івану за виділений час та таку цікаву, актуальну і пізнавальну розмову.