Сьогодні ми побували в компанії, засновником та директором якої є випускник Львівського національного університету природокористування Олег Меткий.
Компанія «METAGRO group» – одна з провідних аграрних компаній на Заході України, що займається вирощуванням сільськогосподарської продукції та тваринництвом, міжнародною торгівлею, надає логістичні послуги на аграрному ринку України.
Було обговорено:
1. Навчальні програми: Рекомендації до освітніх компонентів навчальних програм з управління агробізнесом для студентів, які планують працювати в цій сфері.
2. Дослідження: Спільні дослідницькі проєкти або дослідження, спрямовані на розв’язання конкретних проблем або вдосконалення управлінських практик у сільському господарстві.
3. Практичні тренінги та стажування: Організація стажувань та практичних тренінгів для студентів на підприємстві для їхнього ознайомлення з управлінським процесом у реальних умовах.
4. Консультативна підтримка: Надання консультацій з питань управління та стратегічного розвитку компанії, на основі чого було погоджено госпдоговірну тематику з розроблення бізнес-плану компанії.
Дякуємо керівнику компанії за обмін досвідом та теплий прийом!