Нещодавно в рамках виконання госпдоговірної тематики за темою «Стратегія розвитку організації БФ "Карітас Радехів УГКЦ"» представницею робочої групи в.о. доцента кафедри менеджменту імені професора Є. Храпливого ЛНУП Іриною Колодій здійснено візит в один із осередків фонду, зокрема у БФ «Карітас Радехів УГКЦ».
Візит до БФ «Карітас Радехів УГКЦ» став важливим кроком у рамках виконання госпдоговірної тематики та надав можливість отримати цінну інформацію про діяльність фонду, його досвід роботи та потреби, а також визначити декілька можливих напрямків співпраці.
Візит до БФ «Карітас Радехів УГКЦ» став для нас не лише цінним досвідом, але й джерелом натхнення. Ми щиро захоплюємося роботою фонду та його працівників, які роблять добро для людей.

Висловлюємо особливо щирі слова вдячності директору БФ «Карітас Радехів УГКЦ» отцю Володимиру Царику та працівникам фонду за теплий прийом, детальну презентацію діяльності фонду, яка дала чітке уявлення про його роботу та здобутки, відкритість та готовність до співпраці, а також цінні поради та рекомендації, які ми неодмінно використовуватимемо у своїй роботі.