На кафедрі міжнародних економічних відносин та маркетингу відбулася онлайн-зустріч зі стейкхолдерами. Метою зустрічі було обговорення проєкту освітньої програми зі спеціальності 075 «Маркетинг» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Під час зустрічі обговорювалися мета програми, перелік освітніх компонентів, програмних компетентностей та програмних результатів, структура освітньо-професійної програми, результати моніторингу учасників освітнього процесу та зовнішніх стейкхолдерів стосовно якості освітньої програми.
В ході роботи було внесено ряд конструктивних пропозицій щодо вдосконалення освітньо-професійної програми. У підсумку гарант освітньої програми спеціальності 075 «Маркетинг» Оксана Брух та завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу Андрій Линдюк подякували присутнім за продуктивну роботу та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.
За підсумками зустрічі прийнято рішення про напрями вдосконалення проєкту освітньо-професійної програми спеціальності «Маркетинг».
Серед представників стейкхолдерів були присутні:
- Зоряна Дідич, рекламіст (ПП «Месо»);
- Ірина Піяйко, керівник відділу маркетингу (ТОВ «Я люблю кебаб»);
- Андрій Нестерович, директор, Ігор Рурак, менеджер зі збуту (ТОВ «КраснеБрук»).