I Всеукраїнський конкурс есе «Моя мрія – успішна Україна», організований кафедрою міжнародних економічних відносин та маркетингу ЛНУП за фінансової підтримки ТОВ «КраснеБрук», завершено! Переможницею конкурсу стала Вероніка Григорова із м. Лисичанська, яка отримала головний приз – ноутбук. Через бойові дії та окупацію її рідного міста Вероніка зі своїми близькими змушена була переїхати за кордон та зараз перебуває у столиці Польщі – Варшаві.
Про свою перемогу у конкурсі Вероніка написала: «Щиро вдячна організаторам Всеукраїнського конкурсу есе «Моя мрія – успішна Україна» за надану можливість взяти у ньому участь. Дякую за ваші щирі та важливі слова підтримки і схвалення моєї роботи. Перемога в цьому конкурсі буде для мене нагадуванням про той довгий шлях, який я здолала, щоб досягти цієї вершини. Особливі слова подяки хочу адресувати моїй вчительці української мови Тетяні Василівні Пивоваровій. Саме вона навчила мене любити нашу гарну і мелодійну мову, допомагала і спрямовувала у творчій діяльності. Вірю, що попереду на мене чекають багато нових можливостей та досягнень».
Оргкомітет конкурсу та уся кафедра міжнародних економічних відносин та маркетингу вітають Вероніку та її творчу наставницю Тетяну Василівну з перемогою! Бажаємо Вам подальших успіхів та досягнень у мирній Україні!