Вікторія Лизун – студентка III курсу факультету управління, економіки та права спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини». Протягом свого навчання проявила себе як здібна, творча, кмітлива студентка.
Кожного року бере участь у громадському, культурному та науковому житті університету. Член Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Львівського національного університету природокористування та учасниця наукового гуртка «Економіст-міжнародник», де працює над різними дослідженнями, написанням тез, наукових робіт тощо.
Ще на I курсі увійшла до Первинної профспілкової організації, у складі якої разом з іншими студентами веде активну громадську діяльність та сприяє розвитку університетської спільноти. На III курсі була обрана на посаду голови сектора дозвілля студентського самоврядування факультету. Спільно з іншими членами підтримує культурно-масове життя студентів.
З початком навчання вступила до танцювального колективу «Первоцвіт», де демонструє свої мистецькі результати на святкових заходах, які проводить університет. Також уже 2 роки поспіль є учасником щорічного конкурсу «Нові таланти ЛНУП», за результатами якого двічі отримувала з командою перемогу.
З нагоди Міжнародного дня студентів у 2022 році була нагороджена ректором ЛНУП за відмінне навчання та активну участь в житті університету.
Усе це завдяки творчому підходу, підтримці викладачів, колег і неабиякому бажанню працювати та розвиватися.