19 квітня відбулася цікава зустріч з учнями 5 класу Середньої загальноосвітньої школи № 30 м. Львова, присвячена професії маркетолога. Метою заходу було знайомство школярів з цікавим світом маркетингу.
Під час зустрічі доцент кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу, к.е.н. Юрій Томашевський розповів учням про те, що робить маркетолог, які навички потрібні для цієї професії та які можливості вона може надати у майбутньому. Діти з зацікавленістю слухали про те, як маркетологи допомагають бізнесу привертати увагу клієнтів, розробляючи рекламні кампанії, вивчаючи ринкові тенденції та аналізуючи поведінку споживачів.
В ході розмови учні мали можливість ставити запитання про маркетинг, а також виконувати цікаві завдання, пов’язані з розвитком рекламних ідей.
Зустріч з учнями була дуже позитивною та продуктивною. Багато учасників виявили зацікавленість у вивченні маркетингу та висловили бажання дізнатися більше про цю цікаву професію. Ми сподіваємося, що ця зустріч стала корисним внеском у розвиток світогляду дітей та допомогла їм зрозуміти більше про світ маркетингу.