2 листопада 2022 року згідно з договором про співпрацю та графіком роботи із партнерськими організаціями було проведено виїзний науково-практичний семінар «Особливості формування бюджетів ОТГ в умовах воєнного стану» на базі Добротвірської селищної ради. Семінар відбувся за участю голови селищної ради Тараса Келеберди, начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності Наталії Поворозник та представників науково-педагогічного колективу кафедри обліку та оподаткування.
В умовах воєнного стану Добротвірська громада стикнулась із низкою проблем, пов’язаних зі спроможністю забезпечувати дохідну частину місцевого бюджету, здатністю раціонально використовувати наявні ресурси, виявляти та реалізовувати резерви з метою задоволення поточних потреб громади та потреб внутрішньо переміщених осіб, розвитку території, формування конкурентоспроможності сільської громади тощо. Під час зустрічі було обговорено питання, що стосувалися основних джерел мобілізації ресурсів та напрямів розміщення накопичених коштів з метою повноцінного розвитку територіальної громади та збереження її фінансової незалежності.
Як наголосив голова Добротвірської громади Тарас Келеберда, останні місяці виявилися доволі непростими для органів місцевого самоврядування, але завдяки злагодженій роботі та самовідданій праці вдалося протистояти всім перешкодам та сформувати надійний плацдарм для подальшого економічного розвитку.