1 лютого 2023 року студентка освітньої програми «Облік і оподаткування» першого (бакалаврського) рівня, член студентського наукового гуртка «Облік – мова бізнесу» Яна Романюк як доповідач взяла участь у роботі II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Розвиток фінансів, аудиту, бухгалтерського обліку та оподаткування: реалії часу». Науковий захід об’єднав не лише вітчизняних здобувачів вищої освіти. Серед доповідачів були представники вищих навчальних закладів Польщі та Чехії.
Яна Романюк доповіла про результати наукового дослідження, яке стосується проблем впровадження міжнародних стандартів обліку та звітності у виробничу практику сільськогосподарських формувань (науковий керівник – к.е.н., доцент Надія Ціцька).
Колектив кафедри висловлює подяку організатору конференції – Навчально-реабілітаційному закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» – за багатолітню наукову та навчально-методичну співпрацю, а також можливість взаємодії здобувачів освіти в академічному просторі.