Історія нашого народу багата на героїв, таких, які з власної волі віддали своє життя за Українську соборну незалежну державу. На їхньому прикладі повинне виростати нове українське покоління, якому будувати майбутнє життя нашої держави.
На кафедрі обліку та оподаткування ЛНУП (в режимі програми Zoom) відбувся виховний захід, присвячений вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні та річниці незламності українського народу. Модератором заходу виступила доцент Руслана Андрушко.
Також до заходу долучився доцент кафедри гуманітарної освіти Ігор Баран. У вступній промові він провів паралелі між сучасними Збройними Силами України, що в цей нелегкий час захищають Україну від російської агресії, та Героями Небесної Сотні, які пожертвували своїм життям за свободу та гідність, за краще майбутнє українського народу.
Активну участь в обговоренні проблемних питань та хроніки подій взяли студенти спеціальності «Облік і оподаткування» та наставники груп: ОП-21 (доцент Зоряна Мирончук), ОП-31 та ОП-12сп (доцент Оксана Прокопишин), Оп-41 та ОП-22сп (доцент Ольга Малецька).
Сотні історій, сотні людських життів, сотні героїв! Сьогодні ми їх згадуємо, бо не маємо права забувати!
Одним з Героїв Небесної Сотні є «вартовий небес» Анатолій Жаловага, колишній житель міста Дублян. Його героїзм назавжди залишиться у наших серцях та в пам’яті.
Студенти збагатилися почуттям патріотизму та зрозуміли, що люди, яких називають Небесною Сотнею, повинні бути в нашій пам’яті навік, адже вони віддали за краще майбутнє найдорожче – життя.
На сьогоднішній день боротьба за свободу продовжується, українці і надалі змушені захищатися від російського агресора і окупанта, але кожен з нас надіється і очікує, що Україна переможе!
Завершилась виховна година хвилиною мовчання та молитвою за всіх загиблих воїнів неньки України…