10 листопада 2023 р. колектив кафедри взяв участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Трансформація обліку та бізнес-консалтингу в умовах невизначеності: сучасні тренди, виклики, міжнародний досвід». Організатором конференції є Державний біотехнологічний університет. Львівський національний університет природокористування виступив співорганізатором заходу.

З вітальним словом до учасників конференції звернулась доцент кафедри Оксана Прокопишин, яка зазначила, що такі зустрічі є результатом копіткої праці та вагомого внеску у розвиток облікової науки. Сьогоднішня ситуація змусила підлаштувати усі процеси під умови нової реальності, проте не залишила нас байдужими до проблем сьогодення. Ми свідомі того, що кризи, крім проблем, несуть в собі зерно майбутніх позитивних змін.

Завідувачка кафедри Людмила Гнатишин та в.о. доцента Катерина Янковська на пленарному засіданні представили результати дослідження, які стосувались питань бухгалтерського обліку в умовах цифрової трансформації. Доповідачі узагальнили, що автоматизація виробничих процесів вносить свою специфіку у процес організації бухгалтерського обліку у сільському господарстві – необхідно інтегрувати автоматизовані облікові процедури та автоматизовані виробничі процеси.