На виконання ухвали Вченої ради Львівського національного університету природокористування та з ініціативи Відділу міжнародних зв’язків ЛНУП 22 листопада 2023 року в 304 аудиторії головного корпусу відбулася зустріч науково-педагогічних працівників ЛНУП із представниками команди міжнародного проєкту Erasmus+ KA2 DEFEP «Дистанційна освіта майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити сучасних здобувачів вищої освіти та ринку праці».
Спікерами даного заходу виступили д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку та оподаткування Людмила Гнатишин, к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Оксана Прокопишин та к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Ольга Малецька.
У доповідях та обговоренні торкнулись питань участі та реалізації завдань міжнародних проєктів. У взаємозв’язку з етапами виконання проєкту DEFEP узагальнили досвід дистанційної освіти у європейських університетах та розглянули підходи до впровадження дистанційної освіти як окремої самостійної форми навчання молоді та дорослих в українських ЗВО. Визначили, що впровадження та вдосконалення дистанційної освіти як окремої форми вимагає інституційної, організаційно-методичної, кадрової та технічної підтримки.