5-28 лютого 2024 року в.о. доцента кафедри обліку та оподаткування Катерина Янковська взяла участь у навчально-практичному курсі в рамках українсько-американського проєкту Ukrainian Reintegration by Alumni (UK-RAIN-A 2-й потік), що реалізується за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Курс включає у себе теоретичну та практичну складові.

Цікаві спікери з України, США та Великої Британії, успішні підприємці презентували виступи на цікаві теми: сучасні тренди стартапів у світі, визначення і методики пошуку ідей та перевірка їх на успішність, захист інтелектуальної власності, сучасні методи залучення коштів, створення команди та продажі продукту стартапу, бухгалтерсько-правові аспекти створення та ведення бізнесу, цифрова екосистема підприємництва, соціальні мережі як інструмент розвитку стартапу, бюджетування та дослідження ринку, гендерна рівність в бізнесі.

Практична складова включала 2 етапи:

- Bootcamp 1 етап: Практичні дії з експертизи, коворкінгу, тестування, прототипування, інкубації стартапів, 3D-моделювання;

- Bootcamp 2 етап: Ефективний краудфандинг.

Дякуємо Tech StartUp School за корисний курс!