Сьогодні важливою частиною життя викладача закладу вищої освіти стає профорієнтаційна робота серед учнів шкіл. Вона дає змогу ознайомити майбутніх абітурієнтів із закладом вищої освіти, з різновидами спеціальностей, допомагає молодим людям оцінити якість і процес навчання у виші і загалом отримати уявлення про студентське життя.

Нещодавно свою рідну школу у селі Тур’я (директор Марія Романів) відвідала Оксана Прокопишин, кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку та оподаткування Львівського національного університету природокористування. Вона ознайомила учнів старших класів із перевагами та особливостями навчання у Львівському національному університеті природокористування.

Місію профорієнтації було продовжено в Топорівському закладі загальної середньої освіти І-III ступенів (директор Ірина Білостоцька).

Під час цих зустрічей доцент Оксана Прокопишин проінформувала учнів і педагогічні колективи загальноосвітніх шкіл про сучасні особливості вступу до університету, ознайомила з новими спеціальностями, спеціалізаціями (освітніми програмами), повідомила про спектр освітніх послуг, які надає Львівський національний університет природокористування, запросила до участі в Днях відкритих дверей та на екскурсію до ЛНУП.

Від університету учням, вчителям та дирекції закладів освіти було роздано інформаційні матеріали (інформаційні листи, книги про університет, буклети, рекламну продукцію), які дають змогу краще ознайомитися з університетом та обміркувати разом із батьками вибір майбутньої професії.

Дякуємо вчительським колективам та учням за приємні й цікаві хвилини спілкування!

Слава Україні! Героям слава!