3 квітня 2024 року на засадах міжуніверситетської співпраці кафедри обліку та оподаткування Львівського національного університету природокористування і кафедри фінансів, обліку та оподаткування ім. С. Юрія Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» було проведено в інтерактивному форматі гостьову лекцію на тему «Рахункова палата України». Лекторами-модераторами проведеного заходу виступили: к.е.н., доц. кафедри фінансів, обліку та оподаткування ім. С. Юрія, декан факультету Ірина Гуменюк та радниця члена Рахункової палати України Вікторія Ганущак.
Викладачі кафедри обліку та оподаткування ЛНУП та здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» радо відгукнулися на запрошення і долучилися до гостьової лекції.
Зокрема, Вікторія Ганущак розповіла про діяльність Рахункової палати України, її основні контрольні функції, об’єкти контролю, трансформацію і наближення методологічного забезпечення ЗДЗФК до міжнародних стандартів аудиту INTOSAI. Представлений матеріал був підкріплений цікавою та інформативною мультимедійною презентацією. Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес аудиторії. Слухачі мали змогу взяти участь в дискусії, отримати вичерпні відповіді на поставлені питання, позмагатись у проведеній лектором вікторині та отримати подарунки.
Щиро дякуємо за цікаву, змістовну лекцію та плідну співпрацю!