16 квітня 2024 року в рамках вивчення дисципліни «Облік в банках» доценткою кафедри обліку та оподаткування Наталією Жидовською було проведено виїзне заняття для здобувачів вищої освіти III курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на базі відділення Банку «Львів».
Впродовж зустрічі керівник відділення Надія Шипка ознайомила здобувачів освіти з історією виникнення банку, організацією роботи банківської установи, особливостями ведення обліку, станом депозитного і кредитного ринків під час війни, посадовими обов’язками працівників банку, звернула увагу на умови майбутнього працевлаштування, навела яскраві приклади з власного досвіду роботи. Здобувачі освіти активно ставили запитання, висловлювали свої думки та обговорювали випадки з власного життя, отримавши детальні пояснення та інформативні відповіді.
Високий рівень професіоналізму та практичний досвід роботи керівника відділення були позитивно оцінені слухачами, тому подальша співпраця з Банком «Львів» забезпечить поєднання теорії і практики та гарантуватиме належний рівень професійних результатів навчання.
Висловлюємо щиру подяку керівництву Банку «Львів» та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!