В рамках профорієнтаційної роботи 8 травня 2024 року завідувач кафедри енергетики, доцент Сергій Сиротюк, в.о. завідувача кафедри економіки, доцент Ганна Сиротюк та в.о. доцента кафедри обліку та оподаткування Катерина Янковська провели зустріч з учнями 10-х класів і випускниками Пониковицької загальноосвітньої школи І-III ступенів, гімназії ім. Івана Труша та загальноосвітніх шкіл м. Броди.
В ході зустрічі ознайомили старшокласників з: особливостями навчання у ЛНУП; студентським дозвіллям; освітніми програмами, за якими здійснюється підготовка бакалаврів; особливостями вступної кампанії 2024 року; академічною мобільністю студентів; міжнародною співпрацею університету.
Учасники зустрічі отримали інформаційні буклети та рекламну продукцію, які допоможуть їм краще познайомитися з університетом. Також їх запросили взяти участь у Дні відкритих дверей.

Щиро дякуємо директорам навчальних закладів, вчителям та учням старших класів за приємно проведений час та захопливу зустріч. Бажаємо випускникам успішно скласти НМТ і сподіваємося, що вони оберуть наш університет для подальшого навчання!