Відповідно до договору про співпрацю між Львівським національним університетом природокористування та Львівським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України 29 травня 2024 року на кафедрі обліку та оподаткування проведено науково-практичний семінар (в режимі програми Zoom) для здобувачів освіти на тему «Особливості економічних експертиз в умовах цифровізації».
Теоретичний матеріал був представлений старшим науковим співробітником ЛНДІСЕ (сектор економічних досліджень лабораторії товарознавчих та економічних досліджень) Остапом Кудлатим. Модератором зустрічі виступила доцент Руслана Андрушко (ведучий викладач дисциплін «Судово-бухгалтерська експертиза» ОС «Бакалавр» та «Судові експертизи в оподаткуванні» ОР «Магістр»).

Студентам цікаво було послухати доповідь фахівця такого рівня, оскільки Остап Кудлатий має щоденний багаторічний практичний досвід експерта-бухгалтера і, крім того, вирізняється креативним підходом до викладу лекційного матеріалу. Він абсолютно логічно поєднав теорію з практикою, розставляючи акценти на цифровізації експертизи в Україні.
Викладачі кафедри відзначили, що «заходи подібного формату допомагають студентам підвищити фахові компетенції і краще оволодіти навичками в сфері оподаткування, бухгалтерського обліку та економічної експертизи».
В ході обговорення даної теми здобувачі освіти проявили не тільки знання, але й навички ведення дискусії.