З нагоди відзначення Дня юриста – професії, яка завжди була однією з найбільш важливих у цивілізованому суспільстві та з якою нерозривно пов’язане дотримання прав і свобод людини, 9 жовтня 2023 р. відбулась Інтелектуально-просвітницька гра серед студентів-правників.

Із привітальним словом виступили й відкрили захід декан факультету управління, економіки та права В. Ковалів та завідувачка кафедри права Г. Грещук.

Ведучий гри, доцент кафедри П. Оліщук ознайомив присутніх із правилами гри та представив учасникам Інтелектуально-просвітницької гри журі, до складу якого увійшли: Юрій Періг – голова профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНУП, Соломія Рибка – студентський декан факультету управління, економіки та права, Вадим Котик – представник юридичного відділу ЛНУП.

Гра складалась із чотирьох конкурсів на правову тематику.

Команди продемонстрували ґрунтовні правові знання, кмітливість, креативність, логічне мислення, уміння працювати в команді та приймати раціональні рішення.

Члени журі відзначили високий рівень знань, широку ерудицію учасників гри.

За результатами Інтелектуально-просвітницької гри всі команди були нагороджені грамотами та солодкими заохочувальними призами.

Вітаємо з Днем юриста правознавців, які присвятили своє життя вивченню та застосуванню законів для допомоги людям! Бажаємо добробуту, успіхів та перемоги!