15 березня 2024 р. відбулась гостьова лекція «Публічні закупівлі в оборонній сфері» для студентів II курсу спеціальності «Право» за участю стейкхолдера – головного спеціаліста юридичного відділу, уповноваженої з публічних закупівель Давидівської сільської ради Львівського району Львівської області, к.ю.н., доцента Марини Олашин.
Стейкхолдер наголосила, що публічні закупівлі в оборонній сфері є ключовим елементом забезпечення національної безпеки та обороноздатності України. Вони відіграють важливу роль у забезпеченні української армії необхідними технологіями, обладнанням та послугами.
Крім того, Марина Олашин зазначила, що важливо забезпечити відповідність закупівельних процедур міжнародним стандартам та нормам безпеки, щоб уникнути ризику недобросовісних постачальників та забезпечити найвищу якість продукції. Постійне вдосконалення законодавства та моніторинг процесу закупівель допоможуть забезпечити ефективне використання бюджетних коштів і підвищити рівень обороноздатності нашої країни.
Щиро дякуємо Марині Олашин за цікаву та пізнавальну лекцію!