В останній день лютого на кафедрі ПТБ у змішаному форматі відбулось спільне зі стейкхолдерами обговорення освітніх програм зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Окрім робочих груп викладачів та студентів, до засідання долучились стейкхолдери, представники широкого бізнес-середовища, громадського сектору, органів державного управління та місцевого самоврядування: заступник директора Департаменту АПР ЛОВА Людмила Гончаренко, заступник директора із корпоративного управління ПП «Західний Буг» Юрій Фольварочний, міський голова Радехова Степан Коханчук, віцепрезидент Львівської ТПП Володимир Коруд, директор Львівської аграрної палати Ігор Вуйцик, директор Кам’янка-Бузького комбікормового заводу Роман Антонюк, керівник дорадчого центру «Фермерська країна» Наталія Табінська, заступник селищного голови м. Добротвір Роман Хімка, підприємці Богдан Рогаля та Андрій Бобечко, керівник відділу маркетингу ОРСП «Шувар» Тетяна Попович.

Доцент Володимир Крупа ознайомив присутніх з проєктами освітніх програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, останніми змінами та пропозиціями, які надійшли від стейкхолдерів, а також у результаті опитування студентів.

Під час обговорення стейкхолдери відзначили співпрацю кафедри з багатьма бізнесами на селі, взаємодію з Аграрною палатою. Це, на їх думку, могло б доповнити окремі навчальні дисципліни практичним змістом. Також було відзначено потребу кращого вивчення питань проєктного менеджменту, взаємодії з іноземними партнерами, врахування поведінкових аспектів у торгівлі.

Завідувач кафедри професор Юрій Губені відзначив надзвичайно корисну співпрацю зі стейкхолдерами в питаннях покращення якості вищої освіти.