27 квітня 2023 року відбувся семінар-тренінг «Стартап: від генерації ідеї до втілення в бізнес» для викладачів та студентів факультету управління, економіки та права спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Спікером заходу була Олександра Корчинська – кандидат економічних наук, доцент кафедри адміністративного та фінансового менеджменту НУ «Львівська політехніка», сертифікована тренерка програми Creative Spark Tech StartUp School – інноваційної локації, середовища для продукування ідей та стартапів.
Проведення такого виду навчання доцільне у контексті набуття практичних навичок у вивченні освітніх компонент «Управління стартапами», «Венчурне підприємництво» та «Інноваційне підприємництво».
В ході семінару-тренінгу учасники мали нагоду опанувати особливості розробки та реалізації стартапів, сформувати краще уявлення про те, як організувати інноваційний процес і створити якісну бізнес-модель для свого стартапу, ознайомитись з прикладами успішних стартапів в Україні та світі.
Таке безпосереднє навчання сприяє розвитку підприємницького мислення та поведінки, демонстрації лідерських якостей, здобуттю навичок роботи в команді.