В середині лютого віцепрезидент Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд провів гостьову лекцію для студентів і викладачів спеціальності «Підприємництво та торгівля» та інших зацікавлених студентів факультету управління, економіки та права.
Після лекції відбулась тривала дискусія зі студентами на тематику, пов’язану із роллю торгово-промислової палати у розвитку підприємництва та міжнародної комерційної співпраці. Стейкхолдер поділився своїми оцінками освітньої програми, відзначив особливу роль стажувань, навчальних візитів та практик у підготовці фахівців для бізнесу й публічного управління.
Під час візиту віцепрезидент торгово-промислової палати зустрівся із в.о. ректора ЛНУП проф. Василем Лопушняком, відвідав Наукову бібліотеку університету. Також тривалою була розмова на кафедрі підприємництва та торгівлі, під час якої не лише підсумували результати візиту, але й ретельно опрацювали деякі зміни в освітній програмі, оцінили навчально-дидактичні матеріали, намітили нові напрямки співпраці.