Відомим і авторитетним є Міжнародний конкурс «Black Sea Science», який має на меті виявлення талановитої молоді в Чорноморському регіоні. Тому вагомим здобутком є успішна участь у цьому престижному конкурсі студента спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ЛНУП Романа Слотвінського. Наукове керівництво його дослідницькою роботою здійснювала доцентка кафедри підприємництва та торгівлі Наталія Зеліско.

Конкурс проводився на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.
Цьогоріч до участі було подано 362 роботи, зокрема й з університетів Литви, Польщі, Румунії, Грузії, Молдови. Оцінювали роботи 144 науковці різних галузей, з них 92 з 23 зарубіжних країн.
За напрямом «Економіка і управління» на перший етап конкурсу було подано 75 наукових робіт. У результаті їх рецензування членами журі та обговорення на онлайн-засіданнях були визначені і запрошені до участі у другому етапі конкурсу 19 фіналістів.
Завдяки високому рейтинговому показнику у першому етапі, достойному професійному представленню результатів наукового дослідження, підприємницькому мисленню і креативності, вільному володінню іноземною мовою, аргументованим висновкам та пропозиціям студент Роман Слотвінський здобув призове III місце.
Кафедра вітає студента та наукового керівника з перемогою! Бажаємо не зупинятися на досягнутому, завжди вірити в себе, сміливо йти до вершин успіху!