Студенти факультету механіки та енергетики взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з нарисної геометрії та геометричного моделювання на ПЕОМ, який відбувся 6 квітня 2017 на базі Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «ХАІ» (м. Харків). Рівень завдань був досить високим, а учасниками олімпіади були переважно студенти технічних і технологічних ВНЗ; серед аграрних навчальних закладів були представники Львівського НАУ та Миколаївського НАУ.

На секції нарисної геометрії наш університет представляв першокурсник, студент групи Маш-11 Роман Рудавський, який зайняв 12-те місце. На секції геометричного моделювання на ПЕОМ студент групи Маш-31 Олександр Поздняков посів 4-те місце серед 21 учасника. Підготовка студентів здійснювалася під керівництвом к.т.н., старшого викладача кафедри машинобудування Ігоря Геннадійовича Стукальця.

За результатами проведеної олімпіади наші студенти отримали грамоти за участь, а їх керівник – подяку за активну участь у журі. За зайняте 3-тє місце серед учасників, які використовували програмне забезпечення Компас-3D в рамках Освітньої програми АСКОН, Олександра Позднякова нагороджено дипломом та призами.

Бажаємо нашим студентам нових успіхів та високих досягнень у навчанні.