16-18 травня 2018 р. на базі Таврійського державного агротехнологічного університету (м. Мелітополь) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв». Львівський національний аграрний університет представляли Олександр Костянтинович Поздняков (група Маш-41) і Богдан Григорович Донченко (група Маш-51), а також на конкурс дипломних проектів та робіт була представлена дипломна робота магістра Володимира Юрійовича Цигилика.

За результатами конкурсу дипломних проектів та робіт магістерська робота В.Ю. Цигилика була відзначена дипломом ІІІ ступеня.

Студенти О.К. Поздняков та Б.Г. Донченко були відзначені грамотами за активну участь та найкраще виконання графічної частини.

Ректору Львівського національного аграрного університету, доктору біологічних наук, професору, академіку НААНУ, дійсному члену АВШУ, члену Нью-Йоркської академії наук, заслуженому діячу науки і техніки України Володимиру Васильовичу Снітинському висловлена подяка за забезпечення участі студентів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв».

До ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» студентів готували к.т.н., в.о. доц. В.В. Буртак та к.т.н., доц. І.М. Флис.