Нещодавно була підписана угода щодо співпраці між Львівським національним аграрним університетом та розробниками веб-платформи «Ant Logistics» («Мурашина логістика») в особі директора Олексія Приймака та директора з розвитку компанії  Олександра Матвійчука.

В рамках співпраці студентам Львівського НАУ надано безкоштовний необмежений доступ до ресурсів веб-платформи «Ant Logistics». Даний програмний продукт – сучасний український веб-сервіс для автоматизації транспортних процесів та документообігу зі зручною й зрозумілою формою візуалізації інтерфейсу.

Веб-сервіс вирішує ряд важливих завдань у сфері транспортної логістики, серед яких:

● Багатофакторна оптимізація

Під час розрахунку маршрутів доставки враховується цілий ряд факторів: габарити, вантажопідйомність, тип автомобіля, тип замовлених товарів, їх вага, габаритні розміри, часові обмеження, категорійність доріг, напрямок руху, розмітка, обмеження швидкості.

● Наочне уявлення точок на мапі

На електронній мапі представлено: маршрут проїзду, точки доставки продукції, послідовність їх об’їзду, склади, сервісні точки. Створення шаблонів маршруту: точки початку та завершення маршруту.

● План-факт аналіз

GPS-моніторинг фактичних маршрутів та порівняння їх з плановими маршрутами на основі фактичних даних від GPS-трекерів. На мапі відображається інформація про запізнення та відхилення від маршруту.

● Маршрут у водія на планшеті

Мобільний додаток під Android дає водію можливість завжди бачити маршрут в режим навігації. В разі потреби диспетчер може коригувати маршрут доставки, а всі зміни будуть оперативно відображені на пристрої водія.

Детально ознайомитись із можливостями веб-платформи «Ant Logistics» або пройти безкоштовне навчання можна за посиланнями:

▪ офіційний сайт ‑ https://ant-logistics.com;

▪ соціальні мережі – група у facebook;

▪ online навчання –  курс відео уроків на каналі youtube.