У Львівському національному аграрному університеті за фінансової та організаційної підтримки компанії Continental Farmers Group на факультеті механіки та енергетики 3-4 квітня 2019 року була проведена регіональна Олімпіада зі спеціальності «Агроінженерія» серед студентів випускових курсів ОС «Молодший спеціаліст» навчальних закладів І – ІІ рівня акредитації.
Програма Олімпіади охоплювала теоретичну та практичну частини, в яких студенти проявляли свої знання, уміння та професійні навички в плані підготовки до роботи, експлуатації, сервісного обслуговування та ремонту сучасної вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки, зокрема посівних машин Ельворті, Mater Macc, Horsch і мобільних енергетичних засобів фірми John Deere.


Участь в Олімпіаді взяли 8 команд із чотирьох областей України, зокрема: Екологічний коледж ЛНАУ, Стрийський коледж ЛНАУ, Золочівський коледж ЛНАУ, Мирогощанський аграрний коледж, Ладижинський коледж Вінницького національного аграрного університету, Вище професійне училище №71 (м. Кам'янка-Бузька), Червоненське вище професійне училище, Рогатинський державний аграрний коледж.
За результатами змагань конкурсне журі, до складу якого входили представники компанії Continental Farmers Group та Львівського НАУ, визначило переможців, які були нагороджені дипломами та цінними призами:
Диплом І ступеня – команда Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету;
Диплом ІІ ступеня – команда Стрийського коледжу Львівського НАУ;
Диплом ІІІ ступеня – команда Рогатинського державного аграрного коледжу.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо успіхів усім учасникам регіональної Олімпіади.